Mai sunt aproximativ trei săptămâni până la finalul lui 2018, iar cei mai mulţi români au ales locul unde îşi vor petrece noaptea dintre ani! Evident că pentru o aşa ocazie şi preţurile sunt pe măsură. Dacă alegeţi un restaurant, meniul poate pleca de la 400 de lei şi poate depăşi 800 de lei de persoană. Un sejur prelungit la munte poate ajunge la peste 800 de euro de persoană pentru 6 nopţi la un hotel de 5 stele, dar îţi oferă şi acces la piscină, SPA şi sală de jocuri. La munte, la mare, în aer liber sau la restaurant, o singură dorinţă au românii: să fie împreună cu cei dragi.

La un restaurant din centrul Bucureștiului se fac deja pregătirile de Revelion.

Articolul continua dupa recomandari

FLORIN DUDULAC, manager restaurant: Costul unui meniu este de 500 de lei, include 4 feluri de mancare, plus desert, bautura de tip open bar pe tot parcursul serii. Avem un welcome testing, un cocktail, un aperitiv cu sushi, biban de mare, muschi de vita cu creveti si trufe si rot de ciocolata cu praline. Pachetul de open bar contine cam toate bauturile care se pot consuma in seara respectiva, pana la vin, bere, racoritoare.

Distracţia este completată de un DJ, de un magician, de focul de artificii de la miezul nopţii şi - bineînţeles - de şampanie. Iar cine vrea, poate alege Revelion cu tematică.

VLAD MIHALACHIOIU, organizator evenimente: Pentru muzica avem un DJ care va mixa melodiile anilor 80, 90 si cele actuale intr-un stil pe care noi il facem in fiecare luna si un show live de trompeta toata seara.

Meniul este unul special, cu stridii, homar şi opţiuni variate pentru cei care vor să mănânce la nivel de cinci stele în noaptea dintre ani. Cine vrea să petreacă Revelionul în aer liber are opţiuni mai multe, fie în Bucureşti, fie la munte.

Revelionul în strada este, şi în acest an, o opţiune. În Piaţa Constituţiei din Capitală va fi montată o scenă pe care vor urca zeci de artişti ai momentului iar la miezul nopţii oamenii prezenţi aici vor avea parte de un foc grandios de artificii. Accesul este gratuit.

La munte, hotelierii au vândut pachetele de Revelion în proporţii de 100%. La un hotel de cinci stele, pentru 6 nopţi de cazare, preţul variază între 770 de euro şi 880 de euro, cu acces la SPA, piscină şi sală de jocuri.