Masa de Revelion e importantă. Pentru doamne însă, mai importantă este ţinuta. Aşa că nu doar hipermarketurile s-au umplut, ci şi mall-urile. În cabinele de probă se iau decizii grele. E o adevărată provocare să fii în tendinţe şi să nu dai o mică avere pe ţinută. Unele doamne şi domnişoarele au găsit soluţia pentru cheltuială puţină. Pentru noaptea dintre ani îşi vor închiria rochiile.

Ideală pentru un revelion în club sau într-un restaurant. Cine nu se înţelege bine cu paietele, are şi alte variante. Important este să ţină cont de cuvântul cheie: simplitate.

Articolul continua dupa recomandari

Dacă în noaptea dintre ani sunt şanse mari să fiţi invitate la vals, atunci rochia trebuie să fie mai pretenţioasă. Mai pretenţioasă înseamnă şi mai scumpă.

Fie că s-au documentat sau nu, doamnele şi domnişoarele sunt la curent cu toate noutăţile. Chiar şi cu închiriatul rochiei.

Oana va petrece noaptea dintre ani într-un restaurant. Ar vrea o rochie scumpă. Cea mai scumpă costă 5 mii de euro şi a fost şi pe gustul vedetelor de afară. Dar cu 300 de euro poate fi a oricui pentru o noapte.

În magazine preţurile rochiilor pleacă de la câteva sute de lei şi pot ajunge la cîteva mii. Pentru o ţinută completă de Revelion, preţul poate sări şi de 1000 de euro.