O relaţie din trei începe în mediul online! În era vitezei, doar cu un telefon şi cu o aplicaţie ne putem găsi viitorul partener în numai câteva minute. Comparativ cu acum un secol, când relaţiile începeau chiar şi după câţiva ani de la prima conversaţie.

În anul 1920, pentru tineri, ar fi putut dura chiar şi doi ani să-și găsească un partener. Cea mai sigură cale rămâne recomandarea cercului de prieteni. Urmează o serie lungă de scrisori şi câteva luni de aşteptare.

Articolul continua dupa recomandari

Dar şi multe emoţii. Anii '20 au însemnat extravaganţă, rafinament şi romantism. Un nou stil de viață. La o plimbare pe bulevardele din Capitală, ne imaginăm atmosfera de altă dată. În Micul Paris, doamnele şi domnii din înalta societate se visau pe malurile Senei. Iar în cafenele se asculta jazz şi era fum dens de ţigară. Ieşirile pentru socializare erau dese.

Totul se întâmpla destul de discret, în anii 20. Şi aveau posibilitatea să cunoască în cercuri foarte restrânse, prin recomandări de către cunoscuţi şi era destul de greu să se înfiripe, povestește Flori Dragomir, reprezentant site de dating.

Parternerul era ales, de obicei, în urma unor. recomandări din cercul de apropiaţi. Discuţiile se purtau la început prin scrisori, iar răspunsurile nu veneau prea repede.

Faţă de Bucureştiul interbelic, peisajul şi relaţiile se schimbă radical la începutul anilor 60.

În anii 1960, lucurile au trecut la un altfel de nivel faţă de anii 20. În sensul în care mobilitatea le permitea să cunoască oameni taie Atunci s-a lărgit această sferă în rândul oamenilor, de a cunoaşte, spune Flori Dragomir, reprezentant site de dating.

La serviciu, la bibliotecă sau la cinema. Erau locurile în care românii îşi găseau sufletul pereche în acea perioadă. La sfârşit de săptămână, ceaiul de la ora cinci era un pretext bun pentru dans, socializare şi pentru a afla cine a mai apărut în peisaj.

Fiecare deceniu care a trecut a adus schimbări. Iar tehnologia a influenţat poate cel mai mult începutul unei relaţii. Ajungem în zilele noastre, în care iubirea poate fi găsită şi. matematic. Partenerii perfecţi pot fi descoperiţi cu ajutorul unui soft.

În zilele noastre e simplu. Ai nevoie doar de un telefon, de o aplicaţie, iar cu o simplă atingere, în cinci minute, îţi poţi găsi partenerul.

Aşa s-au cunoscut şi Mihai şi Ludmila cu patru luni în urmă. Astăzi sunt deja căsătoriţi.

Mi-am dat seama că am găsit ceea ce căutam. Am fost atât de rapizi, încât în 10 zile am întâmpinat-o pe aeroport şi am luat-o acasă. Nu sta mult pe gânduri, dacă ai simţit click-ul mergi înainte, povestește Mihai Alexandru.

Statisticile arată că o relaţie din trei începe acum în online.

Prima întâlnire vine chiar la două săptămâni de la începutul conversaţiei virtuale. Acum câţiva ani ieşeau abia după şase luni.

Şi numărul de mesaje trimise a crescut. Dacă în 2005, doar pe un singur site, se trimiteau 10 milioane de mesaje, acum numărul a ajuns la 6,5 milioane. Nu pe an, ci pe lună.