Recompensă 500 de euro pentru orice informaţie despre un Mercedes închiriat în Baia Mare şi dispărut. Bărbatul care a închiriat bolidul de lux e arestat, dar maşina e de negăsit.

Un maramureşean a fost arestat acum o săptămână, fiind acuzat de furt de maşini, conducere fără permis, beat şi folosirea de acte false. Kis Vasile e în custodia poliţiei, dar nimeni nu ştie unde e ultima maşină pe care a cesta a închiriat-o. Foarte probabil a vândut-o.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru a găsi maşina, proprietarul firmei de închirieri oferă o recompensă de 500 de euro. Rent Rapid cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea și recuperarea urgentă a autoturismului Mercedes GLK, închiriat și dispărut.

Mai mult, Rent Rapid oferă o recompensă deloc de neglijat celui care găsește autoturismul sau oferă informații concrete, care pot duce la recuperarea mașinii, scrie Actual MM.

"Se continua cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și recuperarea prejudiciului. A fost indisponibilizată mașina pe care o conducea în momentul în care a fost depistat.", au delcarat reprezentanții Poliției.