Tatăl tinerei care a fost atacată brutal în scara unui bloc din Alba Iulia de Nicolae Drăgoi, un pușcăriaș recent eliberat din închisoare, spune că agresorul fiicei sale a fost un laș și că și-ar dori să stea două minute față în față cu acesta.

"Când am văzut imaginile, atunci în momentul respectiv îmi venea să stau, să fii fost cu individul ăla față în față, două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi", a spus emoționat tatăl tinerei lovite de Nicolae Drăgoi. 

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul consideră că o parte din responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat o au și politicienii care au votat legea recursului compensatoriu, în urma căreia au fost eliberate din închisoare persoane ce au comis infracțiuni grave.

"Individul asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul... Nenorociți sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Aș fi curios să-l întrebați pe Tudorel, să-i arătați, dacă o simți el ceva când a primit lovitura fiica mea și a ajuns în starea asta. Nu se poate așa ceva, în ce țară trăiești ca să eliberezi infractorii ăștia. Ei sunt la fel de vinovați. În momentele astea îi consider mai nenorociți pe ei decât pe ăla. Pentru că asta e meseria lui, a stat numai prin pușcării", a mai spus tatăl tinerei care suferă de episoade de amnezie după atacul de sâmbătă.

Pe 17 noiembrie, un infractor periculos a atacat o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia, scenele revoltătoare fiind surprinse de o cameră de supraveghere.

El a fost prins în scurt timp de poliţiştii din Alba Iulia, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urma aplicării Legii privind recursul compensatoriu, în 2017, 1.219 deţinuţi au fost eliberaţi la termen şi 4.532 de deţinuţi au fost eliberaţi condiţionat.