Comentariu HALUCINANT al unui şofer care s-a oprit lângă accidentul de pe Autostrada A1, în care un tânăr poliţist a fost spulberat de un TIR, în timp ce acorda asistentă unui alt şofer de tir, oprit pe banda de urgenţă.

Circulaţia a fost oprită timp de aproape o două ore, pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeş, între kilometrii 274-275, timp în care mai mulţi şoferi au aşteptat în coloană. Mai multe persoane se dau jos din maşini şi comentează incidentul, moment în care unul dintre şoferi este surprins făcând un comentariu halucinant: "Se fac măsurători. Dar ce măsurători mai fac, dacă el a fost de vină. Rutieră nu se fac...activităţi din astea se fac în parcări, îl pui să te urmeze, n-are nicio treabă. Să moară, atunci, dacă tot o fost papagal, fără supărare", spune bărbatul.

Articolul continua dupa recomandari

"În această dimineață, in jurul orei 8.40, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, in zona localitatii Aciliu, judetul Sibiu, intre kilometrii 274 si 275, un polițist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat in serviciu, a oprit la solicitarea soferului unui autovehicul staționat  pe banda de urgenta a sensului de mers Sibiu-Sebes. În timp ce acesta acorda sprijin șoferului, pe banda de urgenta,  un tir care circula din spate  a acrosat  autovehiculul stationat, autospeciala de politie, iar pe politist l-a lovit intr-un parapet in afara partii carosabile", se arată în comunicatul Poliţiei.

Tânărul poliţist a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, unde a intrat direct în operaţie.