Astăzi a avut loc la Satu Mare al treilea termen în procesul în care Răzvan Mircea Rentea este acuzat de uciderea părinților Gheorghe și Niculina Rentea și a bunicii sale, Viorica Apan.

Răzvan Rentea s-a prezentat în fața judecătorilor de la Tribunalul din Satu Mare total schimbat față de cum arăta acum șase luni, când a fost arestat sub acuzația de triplu asasinat.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

Înainte de Paște, Rentea a fost transportat la spital după ce a refuzat să mai mănânce mâncare solidă, într-o încercare disperată de a cere instanței să fie plasat în arest la domiciliu sau control judiciar.

Chiar și la șase luni după crimă și în ciuda dovezilor aduse de procurori în cazul său, Răzvan Rentea susține că este nevinovat.

Vezi 4 imagini în Galerie

El a amenințat că își va căuta dreptatea la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, susținând că este nevinovat și că va continua să nu mănânce până când i se va dovedi nevinovăția.

Părinții lui, Gheorghe și Niculina Rentea, și Viorica Apan, bunica acestuia, au fost uciși cu mai multe lovituri în noiembrie 2017, în locuința lor din comuna Apa, județul Satu Mare.