În era tehnologiei, româncele îşi caută şi dragostea pe internet. Femeile de pe site-urile de matrimoniale sunt tot mai tinere şi mai pretenţioase. Vor parteneri cu o carieră de succes, dar şi cu atitudine. Declară că fizicul nu este suficient pentru a le atrage atenţia. 

Un studiu arată că femeile care îşi caută, predominant, un partener, au între 25 şi 35 de ani. Sunt tinere, optimiste şi comunicative. Cele mai multe dintre româncele care îşi caută dragostea online au un nivel de educaţie ridicat, arată studiul. 

Articolul continua dupa recomandari

FLORI DRAGOMIR, reprezentantul unui site de dating: Sunt femeile din zona de marketing, din sistemul sanitar. Sunt angrenate în carieră şi au destul de puţin timp liber, atunci apelează la mediul online pentru dating, pentru a-şi întâlni partenerul. 

Pe harta matrimonialelor, predomină oraşele dezvoltate din punct de vedere economic. Cele mai multe anunţuri sunt din Capitală, Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

FLORI DRAGOMIR, reprezentantul unui site de dating: În prezent, femeile caută acel bărbat care să fie amuzant, care să fie foarte aproape de pasiunile lor, astfel încât, imediat după ce ele termină şi pleacă de la serviciu, dacă se întâlneşte cu un astfel de bărbat. Să simtă că petrec timp de calitate, că au ce discuta. Dincolo de căsătorie, ele caută acel partener care să fie apropiat de stilul lor de viaţă. 

O teorie pe care am testat-o printre doamne. Cele mai multe pun umorul în topul listei de dorinţe. 

Dacă aveţi încredere în astre, trebuie să mai ştiţi că femeile care îşi caută parteneri online sunt predominant zodiile leu, rac sau capricorn. Şi cele mai multe dintre ele vor relaţii serioase, de durată. Studiul mai arată că, faţă de anul trecut, vâstra medie a burlăciţelor de pe internet a scăzut cu 10 ani.