Un profesor de matematică în vârstă de 72 de ani, pensionar, a fost reţinut după ce a agresat sexual o elevă de 14 ani cu care făcea meditaţii.

Mama fetei a povestit pe un grup de Facebook cum profesorul de matematică cu care fiica ei făcea meditaţii a agresat-o sexual, i-a cerut fotografii indecente şi i-ar fi impus să jure pe Biblie că nu spune nimănui aceste lucruri.

Articolul continua dupa recomandari

În urma postării, poliţiştii ilfoveni s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal la începutul acestei săptămâni, iar vineri bărbatul a fost reţinut.

"Astăzi, politiștii din Popesti Leordeni au reținut un bărbat pentru 24 de ore și urmeaza să fie propus magistratilor cu propunere de arestare. Bărbatul, de 73 de ani, din Popesti-Leordeni, la orele de meditații la matematica pe care le oferea, ar fi agresat sexual o minoraă de 14 ani, din Popești-Leordeni, în data de 05.05.2018", informează Poliția.

Poliţiştii au ridicat, în urma percheziţiilor, un laptop şi mai multe telefoane mobile.

Bărbatul este cercetat pentru agresiune sexuală şi se află acum la Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă. El ar mai fi agresat sexual şi alte tinere, majore.