Profesorul pensionar din Popeşti-Leordeni acuzat că a agresat sexual o elevă de 14 ani cu care făcea meditaţii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe numele profesorului, magistraţii Judecătoriei Cornetu au emis mandat de arestare preventivă pentru pentru agresiune sexuală şi va fi dus la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

Articolul continua dupa recomandari

Mama fetei a povestit totul pe Facebook

Mama fetei a povestit pe un grup de Facebook cum profesorul de matematică cu care fiica ei făcea meditaţii a agresat-o sexual, i-a cerut fotografii indecente şi i-ar fi impus să jure pe Biblie că nu spune nimănui aceste lucruri.

În urma postării, poliţiştii ilfoveni s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal la începutul acestei săptămâni, iar vineri bărbatul a fost reţinut.

"Astăzi, politiștii din Popesti Leordeni au reținut un bărbat pentru 24 de ore și urmeaza să fie propus magistratilor cu propunere de arestare. Bărbatul, de 73 de ani, din Popesti-Leordeni, la orele de meditații la matematica pe care le oferea, ar fi agresat sexual o minoraă de 14 ani, din Popești-Leordeni, în data de 05.05.2018", informează Poliția.

Poliţiştii au ridicat, în urma percheziţiilor, un laptop şi mai multe telefoane mobile.

El ar mai fi agresat sexual şi alte tinere, majore.