Acuzaţii grave la una dintre cele mai bune şcoli de dans din Constanţa. Elevele povestesc că au fost abuzate fizic şi sexual de către coregraful lor. Ca să facă performanţă, erau constrânse să întreţină relaţii sexuale cu el, acuză fetele. Iar dacă refuzau, erau bătute cu sălbăticie. Procurorii DIICOT investighează de câţiva ani. Dosarul a fost trimis recent în judecată.

Fostă elevă: Mie mi s-a pus, ca o condiţie de bază, în momentul în care eu am ajuns la ei în echipă, mi s-a cerut să prestez nişte servicii sexuale. Bătăile nu au limită de vârstă, bătăile nu au avut niciodată o limită morală, adică nu era o palmă şi atât. Acolo erau bătăi cu sânge, erau bătăi cu vânătăi

Articolul continua dupa recomandari

Este mărturia şocantă a unei foste eleve a unei şcoli de dans din Constanţa. Tânăra spune că a plecat de acolo tocmai din cauza abuzurilor sexuale şi fizice la care erau supuse fetele. Multe dintre ele minore. 

Chiar fondatorul şcolii şi coregraful trupei de performanţă este vizat de acuzaţii. Bărbatul care are aproximativ 60 de ani este descris ca fiind "expert în arta manipulării".

Fostă elevă: La 13 ani, au fost obligate să întreţină relaţii sexuale cu alte fete, în faţa lui, ca el să le filmeze. După care le punea filmările şi le spunea: "Uite, aici nu ai făcut bine!". Dacă erai minoră şi refuzai să întreţii relaţii sexuale cu el, te punea să întreţii cu partenera lui

Ani la rând, elevele ar fi ţinut abuzurile la secret pentru că îşi doreau să facă performanţă.

Abia acum, victimele spun că şi-au făcut curaj să vorbească.

Fostele eleve povestesc că profesorul reuşea să le convingă de fiecare dată că ele sunt vinovate pentru bătăile primite. 

Aceasta este sala de dans al cărei fondator este coregraful acuzat de unii dintre părinţi că le-ar fi bătut pe fetele de la care voia favoruri sexuale. Elevele nu ar fi avut voie să aibă cont de Facebook şi nici să povestească acasă părinţilor ce se întâmpla la cursuri.

Primele sesizări au apărut încă din 2016. Procurorii DIICOT au făcut percheziţii atât la şcoala de dans, cât şi la domiciliul antrenorului. O altă tânără a povestit calvarul ei pentru jurnaliştii libertatea.ro

"Ne spunea că ar fi benefic pentru noi ca prima persoană cu care ne începem viața sexuală să fie o persoană mai în vârstă, pentru că el știe să se comporte cu o femeie. Și, în același timp, ne spunea că este cel mai bun prieten al nostru și pentru tot ce ne învață, lui i se cuvine mai mult decât oricărui alt bărbat", este una dintre dezvăluirile cutremurătoare.

Coregraful nu a putut fi contactat pentru explicaţii. Reprezentanţii şcolii au transmis că acuzaţiile sunt lansate de foste eleve care şi-au deschis, la rândul lor, săli de dans, şi care vor să le închidă afacerea. 

Dosarul DIICOT, trimis în instanţă, conţine acuzaţii de trafic de persoane, deţinere şi uz de armă neletală, dar şi pornografie infantilă. Profesorul este cercetat în libertate.