Scene uluitoare filmate la o școală din localitatea Ceptura, județul Prahova. O profesoară a făcut o criză de nervi în sala de clasă, în fața elevilor, după ce ar fi fost jignită.

Pe imaginile publicate de www.observatorulph.ro se poate observa cum cadrul didactic de la Școala "Nichita Stanescu" se dezlănțuie în fața elevilor de clasa a șaptea. Totul ar fi pornit de la un gest făcut de un adolescent.

Articolul continua dupa recomandari

"Așa e toată familia ta, un golan! Pai asta sunteți, viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă nesimțiților? [...] Niște mizerabili de clasa a 7-a care nu știți să scriți și să citiți corect! Știți mă să scrieți și să citiți, mizerabililor?", se aude țipând profesoara.

Atenție, imagini cu impact emoțional!

Profesoara din Ceptura, iritată de gestul unui elev

"Faceți semne obscene, cine v-a permis să faceți așa ceva? Așa faceți acasă? Azi primiți niște comenzi și executați niște mizerii. Nu faceți pe la spatele meu semne obscene!", tună femeia.

La un moment dat, o elevă începe să plângă, iar în sala de clasă se dezlănțuie haosul. Femeia pare a intra într-o altercație cu unul dintre adolescenți.

Inspectoratul Școlar din Prahova încă nu a emis un punct de vedere referitor la imaginile publicate.