Candva, formau un tablou de familie perfect. Un copil iubit, o mama implinita si un tata devotat. Imaginile au fost filmate pe vremea cand cuplul Cioaca - Elodia era unul obisnuit. anonim si fericit. Politistul si avocata s-au cunoscut in 2002. Cioaca avea 26 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

El era un banal agent de sectie. Ea, avocata si pe deasupra, casatorita. “M-am tot dus o perioada pe la ea pe la birou. Ma tot duceam mai des”, povestea Cioaca in 2007. Elodia a divortat si dupa doi ani de relatie a ramas insarcinata. Apoi au decis sa se si casatoreasca. Au facut si nunta si botezul in aceeasi zi.

Cioaca se jura ca a iubit-o pe Elodia. O alinta "lulus" si "mamisu". Ii placea firea ei vulcanica. Si-au trait povestea ded dragoste intr-un apartament din Brasov. Din casa, lui Cioaca nu-i apartinea decat calculatorul. Cel de pe care in mod ironic, Elodia avea sa trimita misive de dragoste in Afganistan, amantului sau.

Au fost si au incercat sa le arate tuturor ca sunt o familie moderna. Atat de moderna incat fiecare a inceput sa-si caute fericirea in bratele altcuiva. Elodia si-a gasit-o in bratele unui fost ofiter SPP pe care l-a cunoscut pe o retea de socializare. Cu el si-a facut in 2007 si vacanta, in Dubai. Nici Cioaca nu s-a lasat mai prejos. A raspuns cu aceeasi moneda. Infidelitatea.

Ultima scena din povestea dintre Elodia si Cristian Cioaca s-a jucat in noaptea de 29 spre 30 august 2007, in apartamentul lor. Cu usile inchise...