Luna noiembrie începe cu vreme de primăvară. La malul mării, au fost 17 grade, iar mulţi turişti s-au întors pe litoral să se bucure de căldură. S-au plimbat pe faleză, au urmărit spectacolul de kitesurfing de pe mare şi s-au răsfăţat cu deliciile toamnei la cherhanale. Un peisaj pe care îl vom regăsi şi zilele următoare, pentru că meteorologii anunţă temperaturi de peste 20 grade. 

Două anotimpuri s-au schimbat la mare în doar câteva zile. Iar primăvara de la începutul lunii noiembrie i-a făcut pe turişti să se întoarcă pe litoral. Faleza din Constanţa a fost din nou plină, după câteva zile cu frig şi ploi.

Articolul continua dupa recomandari

Dacă începutul de săptămână a venit cu temperaturi de 6 grade, weekendul ne-a răsfăţat cu valori mult mai mari, de până la 17 grade celsius. Meteorologii vin cu veşti bune şi pentru zilele viitoare, când vom avea până la 22 de grade celsius în termometre.

O vreme perfectă pentru kiterii care au făcut spectacol pe mare, ca în plin sezon. Răzvan face kitesurfing de mai bine de 10 ani. A venit la mare de la Bucureşti, special pentru senzaţia de libertate de deasupra mării agitate.

Mulţi au fost şi cei care au ajuns la mare să admire peisajul. Prânzul i-a prins la cherhanale, unde scoicile sfârâiau în tigaie, la foc iute. 

Un borş de peste costă 28 de lei, iar platourile sunt 120 de lei, însă satură întreaga familie. Fiecare cherhana are şi secretul ei... decorativ.

Vreme frumoasă se anunţă însă în aproape toată ţara. Noua săptămână va aduce temperaturi de până la 25 de grade.