Sătul să-şi găsească primăria goală, edilul din Rovinari a introdus un sistem de monitorizare al angajaţilor, pe bază de cartelă de acces! Cei care lucrează în corporaţii sunt obişnuiţi cu acest sistem, dar, pentru funcţionarii primăriei, acest tip de monitorizare a constituit un adevărat şoc. Primarul, însă, nu se lasă impresionat şi vrea să implementeze accesul pe bază de cartelă şi în spitalul din localitate.

Plângerile locuitorilor din Rovinari legate de absenţa funcţionarilor din primărie au ajuns la urechile primarului, care a luat măsuri.

Articolul continua dupa recomandari

Sistemul de acces pe bază de cartelă este unul nou pentru funcţionarii din Rovinari. Şi, în mod previzibil, mulţi nu s-au bucurat prea mult când au constat că vor putea pleca din timpul programului numai dacă îi anunţă pe cei de la Resurse Umane. Pentru funcţionarii conştiincioşi, însă, acest sistem este binevenit.

Şi localnicii din Rovinari se bucură de ideea primarului. Accesul controlat le garantează oamenilor că vor găsi mereu funcţionari care să-i ajute să-şi rezolve problemele.

Însă primăria nu este singurul loc în care angajaţii vor intra şi vor pleca pe bază de cartelă. Cu ajutorul acestui sistem de monitorizare edilul speră să-i determine pe toţi cei care sunt plătiţi din bani publici să-şi facă treaba.

Mai mult, primarul spune că va face curăţenie în rândul funcţionarilor cu performanţe scăzute, dar asta numai după ce îi va evalua pe fiecare în parte. O mare pondere o va avea şi monitorizarea intrărilor şi ieşirilor angajaţilor.