Traseele montane şi peisajele superbe din natură pot fi descoperite altfel în ultima lună de primăvară! Şi asta pentru că şi preţurile sunt mult mai avantajoase. Proprietarii de pensiuni şi hoteluri au înţeles că, dacă vor turişti în luna mai, trebuie să aibă oferte pentru toate bugetele.

Peisajul montan din luna mai a luat prin surpirndere toţi turiştii veniţi să se relaxeze în Predeal. Când credeau că vara bate la uşa şi că în sfârşit pot trece la hainele de vară, zăpada le-a schimbat puţin planurile.

Articolul continua dupa recomandari

Cele mai frumoase peisaje din Predeal sunt surprinse în zonele Clăbucet, Susai, Valea Râşnoavei şi Trei Brazi.

Zona Trei Brazi din Predeal oferă cel mai spectaculos punct de belvedere de pe Valea Prahovei, către Bucegi, pentru că de acolo, verdele pădurii întră în contrast perfect cu albul de pe creste. Şi preţurile sunt mai avantajoase acum.

Cătălin Câmpeanu, director centrul de informare turistica Predeal: Găsiţi preţuri începând de la 60 de lei la cabane şi încheind la cele de 4 stele undeva la 200-240 de lei. Sunt preţuri pentru toate buzunarele. Acum în perioada asta a anului puteţi vedeea cele patru masive din jurul Predealului, cum e Bucegiiul, Postovarul, Piatra Mare şi Baiului.

O cabană aflată la baza pârtiei Clăbucet este locul perfect pentru cei care vor să se bucure de linişte şi peisaje spectaculoase.

Nelu Gordan, administrator cabană: Camerele taie cum m-aţi întrebat sunt foarte mari, sunt spaţioase, renovate de un an de zile, avem mobilier nou, tot, tot tot e perfect, ca într-un vus.

Preţul pentru o noapte aici este de 60 de lei de persoană.