PREŢ IPHONE 8, IPHONE 8 PLUS şi IPHONE X. Apple şi-a prezentat, seara trecută, noile produse, în cadrul celui mai important eveniment al companiei din ultimii ani, desfăşurat în Steve Jobs Theater, noul sediu încă nefinalizat al companiei.

PREŢ IPHONE 8, IPHONE 8 PLUS şi IPHONE X. Noile modele din seria iPhone 8 sunt echipate cu un spate din sticlă şi ramă din aluminiu. Ele păstrează butoanele fizice Home, dispun de noi difuzoare stereo cu 25% mai puternice decât cele de pe iPhone 7 şi au ecrane mai performante.

Articolul continua dupa recomandari

Acestea din urma includ funcţia True Tone de pe iPad Pro. Dimensiunile ecranelor, tot LCD, ca si in cazul modelelor mai vechi, au rămas neschimbate.

PREŢ IPHONE 8, IPHONE 8 PLUS şi IPHONE X. iPhone 8 Plus dispune de cameră duală, care beneficiază acum de noi efecte. Utilizatorii se vor putea juca cu lumina de pe faţa subiectului fotografiat în timp real datorita functiei Portrait Lighting.

Cel mai ieftin iPhone 8 va costa 699 de dolari, iar cel mai ieftin iPhone 8 Plus 799 de dolari, pentru versiunile cu spațiu minim de stocare, adica 64 de GB.

PREŢ IPHONE 8, IPHONE 8 PLUS şi IPHONE X. Pe de alta parte, noul iPhone X, care este de altfel noua nava amiral a Apple, reprezinta telefonul pe care l-au visat fanii companiei de la disparitia lui Steve Jobs. Are un design nou, de sticla si metal, tehnologie de încărcare wireless bazată pe standardul Qi şi chipset cu 25% mai rapid decât cel din iPhone 7. Terminalul are display „Super Retina" (rezoluţie 2.436 x 1.125 pixeli, densitate 458 ppi), care oferă suport suport HDR, relateaza Go4it.ro.

PREŢ IPHONE 8, IPHONE 8 PLUS şi IPHONE X. Pretul de la care porneste iPhone X este 999 de dolari.