Părintele Filimon Ionel, de la Parohia Peceaneaga, alături de soţia sa, se întorceau în această dimineaţă de la Ierusalim. Părintele conducea pe DN 21, iar la ieşire din Slobozia Nouă, din motive încă necunoscute, maşina a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de un camion.

Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, a spus cu durere că cei doi se îndreptau de la 'Ierusalimul pământesc, la Ierusalimul Ceresc". De asemenea, el a precizat că va oficia la Parohia Peceneaga, alături de un sobor de preoţi, o slujba de pomenire pentru părintele Filimon Ionel şi preoteasă.

Articolul continua dupa recomandari

Un preot și soția lui au murit într-un accident, la ieşire din Slobozia Nouă

Un preot și soția lui au murit în dimineața zilei de 13 februarie, într-un accident grav produs la ieşirea din Slobozia Nouă, în judeţul Ialomiţa, pe DN 21. Mașina în care se aflau cei doi a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR.

"În timp ce un bărbat de 51 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Național 21 din direcția Slobozia către Brăila, la ieșire din Cartierul Slobozia Nouă ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din județul Brăila. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă în stânga sensului său de mers. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto de 51 de ani și a unui pasager aflat în autoturismul condus de acesta, o femeie de 50 de ani. Conducătorul auto de 38 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier", se arată într-un comunicat al IPJ Ialomiţa.

Părintele Filimon Ionel şi soţia sa se întorceau de la Ierusalim şi erau în drum spre casă.