În fiecare an un preot din Iaşi reuşeşte, cu dăruire şi o fărâmă de har, să facă fericiţi copii proveniţi din familii nevoiaşe. Asta se întâmplă şi acum, în postul Paştelui, când părintele a început deja să strângă haine, încălţăminte şi mâncare pentru a le dărui celor mici. 

Dan Damaschin este părinte la Biserica Maternităţii Cuza Vodă din Iaşi. Printre slujbe şi rugăciuni, are zilnic o misiune cât un canon. După apelul pe care l-a lansat, primeşte telefoane şi mesaje pe reţelele de socializare de la oameni dornici să ajute. Totul cu un scop precis: mii de copii vor primi până de Paşte un pachet cu bunuri care le sunt atât de necesare.

Articolul continua dupa recomandari

Părintele Damaschin: Avem doua ramuri in proiect, fie pt marea parte a copiilor comandam noi la fabrica cu pretul negociat si chiar putin subventionat de producatori sau cumpara fiecare cu preturi de magazin

Încălţăminte, haine, articole de igienă personală fac parte din colete. Dar pentru că vorbim de copii, nu lipsesc nici dulciurile. Părintele Damaschin, care se ocupă de această misiune de 15 ani, are ajutoare în toată lumea.