Mâine, joi, ar fi ultima zi în care puteţi cumpăra cadouri de Valentine's Day. Asta dacă nu cumva lăsaţi totul pe ultima clipă, moment în care veţi lua ce găsiţi, nu ceea ce v-aţi dori să cumpăraţi.

Indicat este să nu faceţi asta, pentru că un ursuleţ de pluş sau nişte bomboane banale nu vor rezolva mare lucru. Mult mai bun ar fi un desert special, în formă de inimă sau de floare, plin cu ciocolată şi frişcă.

Articolul continua dupa recomandari

Ciocolata este un puternic afrodisiac, aşa că nu e de mirare că majoritatea deserturilor pentru Ziua Îndrăgostiţilor conţin acest ingredient al iubirii. Iar pentru bărbaţii moderni, o cutie cu praline artizanale din ciocolată fină este cadoul ideal.

Alina Lungu, ciocolatier: În fiecare an pregatim de Valentine's Day tot pralinele noastre, sau facem praline tematice in forma de inimioara. Le umplem cu capsuni sau diverse umpluturi. Pentru ca ciocolata ne ajuta si in cuplu. De Valentine's Day e o idee foarte buna sa oferim un cadou de genul acesta langa o floare. E un cadou simplu dar de efect.

Drept e că maeştrii ciocolatieri dau pralinelor un plus de mister, adaugând arome noi şi incitante. Menta, ghimbirul sau cardamonul sunt doar câteva dintre aromele care aduc un plus de savoare micilor delicatese. Dar asta înseamnă şi mai multă muncă.

Odată finalizate, "bucăţile de rai" sunt atent ambalate şi pregătite pentru a fi dăruite celor dragi alături de un impresionant buchet de flori.

Pentru cei care doresc să îşi impresioneze iubitele cu ceva mai mult decât o cutie de bomboane, cofetarii au creeat adevărate poveşti de dragoste. 

Povestea dulce a dragostei a fost atent lucrată până în cele mai mici detalii. Chiar şi cupa din marţipan în care este servită are o poveste. Aflaţi mai multe din materialul video de mai sus.