Denisa Maria, o fetiţă în vârstă de numai opt ani, din Focşani, are o poveste de viaţă dramatică, fiind diagnosticată cu numai puţin de patru boli grave.

Fetiţa şi-a petrecut toată viaţa în spitale, cu medici care i-au oferit mai multe tratamente care au funcţionat, dar care nu i-au redat însă viaţa de copil.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit mamei Denisei, fetiţa a fost diagnosticată cu boala Crohn, boala Celiaca, deficit imunitar şi artrită.

Cu ajutorul prietenilor şi a oamenilor simpli care au donat în cadrul unei strângeri de fonduri pe Facebook, Denisa a reuşit să ajungă la o clinică din Viena, acolo unde un medic i-a recomandat să consume doar apă şi lapte pentru nutriţie funcţională timp de două luni.

'Nu e drept. Nu e corect. De ce eu? De ce trebuie să fiu bolnavă? M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea sănătate şi ţie putere, mami, să nu mai suferi atât pentru mine', au fost cuvintele Denisei către mama sa.

Denisa, fetiţa bolnavă de patru boli, are nevoie de ajutorVezi 3 imagini în Galerie

Pe 25 martie, fetiţa de 8 ani trebuie să se întoarcă la Viena, la spitalul Kinderspitalgasse, pentru alte investigaţii amănunţite şi tratamente.

'Dacă doriți să fiți sprijinul nostru in continuare pentru a merge la Viena costurile fiind destul de mari pentru perioada spitalizarii si analize amănunțite care totul costa .si suma se ridica la 5.500 de €. Noi suntem o familie modestă și cheltuielile ne depășesc. Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul. Cine nu are incredere sa doneze pe pagina de Facebook, ne poate contacta la telefon sau chiar personal', se arată într-o postare a mamei fetei.