Un bărbat din Maramureş a găsit pe stradă un portofel plin cu bani şi, considerându-se norocos, nu a dus portofelul la Poliţie şi nici nu s-a gândit că poate proprietarul are mare nevoie de banii respetivi, aşa că a ţinut suma respectivă pentru el, iar portofelul şi actele le-a aruncat.

Însă, poliţiştii au reuşit să-l identifice după doar câteva ore, probabil prin analiza unor camere de supraveghere din zonă, sau prin metode specifice de identificare, iar acum "norocosul" are dosar penal.

Articolul continua dupa recomandari

Dosar penal pentru un bărbat care a găsit un portofel plin cu bani pe stradă, dar nu l-a dus la Poliţie

IPJ Maramureş informează că au fost sesizati despre faptul că un bărbat, domiciliat în comuna Siseşti, şi-a pierdut portofelul pe strada Micraraion Vest din Baia Sprie. Victima a declarat ca avea in portofelul pierdut 1.000 de lei si acte personale.

Poliţiştii din Baia Sprie au demarat imediat activitati specifice, in vederea identificarii persoanei care l-a luat si recuperarii prejudiciului. In cateva ore a fost identificat si gasit un barbat de 54 de ani, asupra caruia a fost gasita suma de 950 de lei. Acesta a precizat ca dupa ce a gasit portofelul a luat banii, iar actele le-a aruncat.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de insusire a bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.