Ciprian Sfichi, poliţistul cu capul tăiat de un interlop, la percheziţii în Suceava, are nevoie de ajutor. Tânărul se recuperează cu dificultate, la un an după ce a fost spintecat în timpul unei misiuni, fiind atacat cu sabia.

În dimineaţa zilei de 5 decembrie 2017, în timpul unor percheziţii la traficanţi de droguri din Rădăuţi, Alexandru Huţuleac i-a retezat poliţistului cu sabia o porţiune din cutia craniană, provocându-i o traumă cerebrală severă. 

Articolul continua dupa recomandari

O campanie de donaţii a fost iniţiată pentru a-l ajuta acum pe Dan Ciprian Sfichi, el având nevoie de o recuperare de lungă durată şi costisitoare, după mai multe opreţaii şi o reconstrucţie de craniu.

"Strângerea de fonduri este pentru Ciprian Sfichi(36 de ani) in prezent pensionat din cauza unui incident in timpul serviciului (agent politie S.A.S) 
In urma cu un an, in timpul unei perchezitii a fost atacat cu o sabie in urma căruia a fost transportat de urgenta cu elicopterul la Spitalul de Neurochirurgie cu traumatism cranian foarte grav . 
In prezent Ciprian sufera de HEMIPAREZA STANGA SPASTICĂ SECHELARA PARȚIAL BRAHIALA , avand nevoie de recuperare intensiva de urgenta in străinătate care este foarte costisitoare in cazul lui deoarece necesita îngrijiri in mediul specializat si de durata . 
Cine vrea sa cunoasca mai multe despre acest caz poate cauta pe you tube " Ciprian Sfichi". 
Fie ca donezi , fie doar un share pe facebook pt a fi cunoscut cazul , impreuna il putem ajuta pe Ciprian .Te poti alatura luptei lui Ciprian pentru a putea duce o viata normala alaturi de fetițele lui . 
CONT BRD ROMANIA 
Sfichi Dan Ciprian 
IBAN : RO 71BRDE340SV15605983400
", este anunţul care însoţeşte campania de donaţii, iniţiată în urmă cu câteva zile.