Reacția unei polițiste din Huși, județul Vaslui, la scandalul în care este implicată Poliția Română în aceste zile, a devenit virală.

Maria Chetran, polițistă în HUși, a postat un mesaj prin care îi critică pe cei care susțin că angajații Poliției Române ar fi plătiți din banii contribuabililor, ca urmare a comentariilor apărute în urma scandalului legat de numerele de înmatriculare anti-PSD.

Articolul continua dupa recomandari

Maria Chetran le adresează injurii celor care comentează pe pagina ei de Facebook, ea făcând aluzie și la premierul Viorica Dăncilă.

"Din tot scandalul ăsta cu Poliţia Română, nimic nu mă enervează mai mult decât pulifricii ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul. Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Şi dacă tot am în listă pulifrici din ăştia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniştii mele) nu ieşiţi voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricăi şi să vă şi nominalizez? Respect!!! #mândrăcăsuntpoliţistă", a scris poliţista pe contul său de Facebook.

Mesaj revoltator al unei politiste din Vaslui, pe FacebookVezi 2 imagini în Galerie

În urma criticilor primete, Maria Chetran şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare, la doar câteva ore de la publicarea mesajului.