Cel care a făcut descoperirea şocantă, dar a şi dat alarma la 112, a fost soţul femeii, şi el poliţist. Arma crimei ar fi cea pe care bărbatul o avea în dotare. Se fac acum cercetări pentru a afla cum s-a produs tragedia, însă o primă ipoteză este aceea că angajata Ministerului de Interne şi-ar fi ucis copilul şi mama, iar apoi şi-ar fi pus capăt zilelor. Atenţie, vă informăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Era puţin după ora 19 când în comuna Băleşti s-a dat alarma. În atac a căzut victimă şi copilul în vârstă de şase luni al cuplului. Femeia se afla în concediu postnatal.

Articolul continua dupa recomandari

Singurul care mai era în viaţă era chiar cel mic. A fost dus de urgenţă la spital, însă la câteva ore s-a stins.

Locuinţa familiei a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Prima suspectă este chiar angajata Ministerului de Interne, care a fost găsită la ușa de la intrarea în casă, împușcată în cap, cu pistolul lângă ea. Şi-ar fi pus capăt zilelor, după ce şi-ar fi atacat fiul şi mama. Nu este, însă, singura ipoteză luată în calcul.

Arma folosită a fost cea pe care bărbatul o avea în dotare şi pe care o păstra acasă. Ultimul control fusese făcut la locuința acestuia la începutul anului.

Trupurile neînsufleţite ale celor trei au fost duse la Medicina Legală, pentru necropsie.

IPJ Gorj a comunicat că polițista fusese testată psihologic ultima dată anul trecut, înainte de a intra în concendiul de maternitate, şi a trecut testul cu brio atunci.