Scene ca în filme pe o stradă din Petroșani. Un poliţist a fost târât câţiva metri după ce a vrut să oprească un hoț de mașini. Șoferul de doar 16 ani a lovit alte 2 maşini, în fuga lui de polițiști, dar în final s-a oprit în gard.

Incidentul s-a petrecut luni, pe o stradă din Petroşani, după ce un polițist a observat o mașină declarată furată, la volanul căreia se afla un adolescent de 16 ani.

Articolul continua dupa recomandari

Un hunedorean a reclamat la poliție că i-a fost sustras autoturismul parcat în aproprierea blocului în care locuieşte, cu cheile în contact.

Poliţiştii au întocmit dosar penal și au demarat activităţi investigative în vederea depistării autorului furtului maşinii, care a fost dată în urmărire.

În cursul zilei de luni, un agent al Biroului Rutier Petroşani, aflat în timpul liber, a observat maşina furată, parcată pe strada Carpaţi, din Petroşani. Agentul a solicitat sprijinul colegilor din cadrul Biroului Rutier şi al Biroului Investigaţii Criminale Petroşani, care s-au deplasat în teren, vederea prinderii autorului.

Unul dintre polițiști,ofiţer de la Biroul de Investigaţii Criminale, a vrut să îl legitimeze pe cel de la volan şi a încercat să deschidă portiera autoturismului, însă șoferul a demarat, târându-l câţiva metri pe agentul care se prinsese de portieră.

În încercarea de a fugi de oamenii legii, șoferul a avariat două maşini aflate în zonă, după care s-a oprit cu maşina într-un gard. 

După ce a abandonat maşina, suspectul a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat de colegii poliţistului rănit.

Ofiţer de la Biroul de Investigaţii Criminale a fost rănit, el suferind o fractură la un deget.

Minorul de 16 ani, din Hunedoara, a fost condus la sediul Poliţiei, pentru audieri, urmând să fie cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis, distrugere şi ultraj.