Un tânăr de 18 ani, din Vrancea, şi-a bătut iubita pe stradă de faţă cu poliţiştii. Patrula respectivă intervenise pentru aplanarea conflictului, însă tânărul l-a lovit cu capul în plină figură şi pe poliţistul care încerca să îl bage în autospecială pe bătăuş.

Agresorul are acum dosar penal pentru ultraj.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţist lovit cu capul în gură de un tânăr

Poliţiştii din Panciu informează că au fost sesizaţi cu  privire la existența unui conflict, în zona locuinței unui bărbat, din orașul Panciu. 

"La fața  locului s-a  deplasat imediat o patrulă de polițiști,  care a identificat în zona sesizată un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Panciu, care, în prezența polițiștilor, a lovit o tânără cu palma peste față. În acel moment,  polițiștii i-au solicitat acestuia să se legitimeze și să-i însoțească la sediul poliției. Întrucât respectivul a refuzat să colaboreze și se legitimeze, polițiștii l-au  încătușat,  însă în momentul introducerii acestuia  în autospeciala de poliție, tânărul  a lovit cu capul, în zona feței,  pe unul dintre polițiști", informează autorităţile.

Agentul a suferit o fractură de piramidă nazală şi a avut nevoie să fie transportat la Spitalul Judeţean din Focşani unde a primit tratament şi îngrijiri de specialitate.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției pentru cercetări, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. În urma probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.