Interlopul Adrian Corduneanu, zis "Beleaua", considerat unul dintre cei mai periculoşi infractori români şi abia eliberat din închisoare, a ameninţat pe Facebook un poliţist erou din Călăraşi.

Pe lângă Corduneanu şi alte persoane au lansat ameninţări către poliţist. Poliţia din Călăraşi a demarat cercetările în acest caz.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţist erou din Călăraşi, ameninţat de interlopi pe Facebook

Un poliţist decorat din Călăraşi, considerat erou de comunitate, a primit ameninţări publice pe Facebook de la interlopul Adrian Corduneanu şi apropiaţi ai acestuia. Poliţia din Călăraşi a demarat imediat cercetările.

Vezi 2 imagini în Galerie

Poliţistul s-a făcut remarcat după ce a reuşit să salveze 40 de oameni aproape degeraţi dintr-un tren înzăpezit pe şine aproape 12 ore. El i-a cărat pe toţi la postul de poliţie, unde le-a dat ceai cald, mâncare şi pături să se încălzească.

Adrian Corduneanu a fost eliberat la începutul lunii aprilie din penitenciar, fiind iertat de 2 ani de puşcărie, printr-o decizie dată de magistrații Tribunalului Cluj. Adrian Corduneanu era condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.