Poliția Română a reacționat, miercuri seară, la numărul uriaș de recenzii negative care au fost lăsate pe pagina oficială de Facebook, în urma scandalului legat de numerele de înmatriculare anti-PSD, negând, totodată, informațiile potrivit cărora conturile celor care au lăsat mesaje ar fi fost blocate.

"Pe această pagină au fost primite, în ultimele zile, foarte multe recenzii și comentarii negative. Vă asigurăm că nu am raportat pe nimeni pentru recenzia făcută. Conform regulilor platformei Facebook, oricine poate raporta un profil de utilizator. Recenziile făcute pe această pagină sunt publice și orice utilizator de Facebook le poate raporta!

Articolul continua dupa recomandari

Deși unele dintre mesajele care însoțeau recenziile și comentariile cetățenilor conțineau referiri politice sau exprimări licențioase, am ales să respectăm dreptul la libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor și nu le-am cenzurat, șters sau ascuns.

Pentru noi, siguranța oamenilor rămâne prioritară, indiferent de recenzii, steluțe sau comentarii.

#PolițiaRomână", este mesajul postat pe Facebook de Poliția Română.

Peste 50.000 de recenzii de o stea au fost primite de pagina de Facebook a Poliției Române, la o zi după ce șoferului care a intrat în România cu numere de înmatriculare anti-PSD i s-a întocmit dosar penal.

Miercuri, au existat și informații potrivit cărora cei care ar fi făcut astfel de recenzii negative s-ar fi trezit cu paginile blocate.

O reacție postată de purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, după recenziile negative primite pe facebook, a declanșat un alt val de critici la adresa polițiștilor români.

„Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Politia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie! Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, când cineva vă va înşela, la accidentele rutiere, când voi sau alţii aveţi nevoie de ajutorul poliţiştilor, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie”, era mesajul lui Ovidiu Munteanu, postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.