Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru prinderea unui bărbat care a jefuit o bijuterie din Ploiești, de unde, amenințând cele două vânzătoare cu o sabie, a reușit să fure aproape un kilogram de bijuterii din aur. Prejudiciul este estimat la peste 140.000 de lei.

Polițiștii au reușit să obțină imagini surprinse de camere de luat vederi şi cere ajutorul pentru identificarea acestuia.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţia cere ajutorul populaţiei

Poliţiştii preecizează că, din datele obținute până în prezent, reies următoarele semnalmente ale acestuia: 1,70 – 1,75 metri înălțime, constituție robustă, ar avea în jur de 30-35 de ani, calviție și, așa cum se observă din imagini, avea barbă mare, neagră și purta, la acel moment, pantaloni tip camuflaj de culoare deschisă, geacă neagră, cu glugă și era încălțat cu bocanci (ghete) de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce ar putea conduce la identificarea bărbatului din imagini, sunt rugate să apeleze telefonic Poliția Municipiului Ploiești la numărul 0244.595.355 sau să lase un mesaj pe pagina de Facebook Observator.