Mii de oameni trec zilnic pe lângă el, dar numai câţiva dintre ei sunt tentaţi să îl şi viziteze! Vorbim despre acvariul din Constanţa, pentru care zilele ploioase sunt mână cerească. Doar aşa îşi amintesc turiştii că Acvariul este unul dintre cele mai importante obiective de la malul Mării Negre. 

Vremea închisă şi ploaia i-au îndemnat pe turiştii aflaţi pe litoral să-şi găsească tot felul de distracţii. Şi, dacă tot s-au plimbat pe faleza de la Cazino, mulţi s-au gândit că n-ar fi rău să intre şi la Acvariu. Iar acolo au văzut peşti pe care - până atunci - i-au mai admirat doar la televizor.

Articolul continua dupa recomandari

Daca o zi obişnuită aduce Acvariului cu greu 1.000 de vizitatori, ploaia din ultimele zile a crescut considerabil încasările. Asta în condiţiile în care biletele nu costă enorm. 20 de lei pentru un adult şi 5 lei pentru elevi sau studenţi.

Acvariul din Constanţa funcţionează într-o anexă a cazinoului, veche de 100 de ani. Iar toate fondurile se duc pe întreţinerea clădirii care adăposteşte peste 100 de specii de peşti şi viețuitoare marine.