O ploaie torențială care a durat aproximativ o jumătate de oră a paralizat traficul pe mai multe străzi din Constanța, dar mai ales la intrarea în stațiunea Mamaia.

Mai multe străzi din Constanţa şi Mamaia au fost inundate în urma ploii torenţiale.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit reprezentanţilor Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa, ploile torenţiale care au căzut duminică după amiază au dus la acumularea unor cantităţi însemnate de apă pe străzile din municipiul Constanţa, depăşind în unele zone debitele de preluare ale sistemului de canalizare.

Astfel, la dispeceratul RAJA s-au înregistrat 38 de reclamaţii, cele mai multe venind din staţiunea Mamaia, zona Mamaia Nord şi cartierele Coiciu, Faleză Nord, Km 5, Bulevardul Soveja, bulevardul Mamaia - Delfinariu, dar şi zona centrală a oraşului.  

“În prezent sunt constituite nouă echipe de intervenţie la nivelul municipiului Constanţa, dotate cu wome, vidanje şi pompe de mare putere, care acţionează pentru remedierea tuturor solicitărilor primite la dispeceratul societăţii, dar şi pentru degajarea carosabilului în zonele predispuse la inundaţii: Dacia, Delfinariu, bulevardul Ferdinand, bulevardul Aurel Vlaicu, asigurând permanenţa în toată această perioadă”, au precizat reprezentanţii RAJA.

De asemenea, circulaţia rutieră s-a desfăşurat cu dificultate în aceste zone din cauza apei de pe carosabil.