Festivalul de la castel s-a încheiat azi-noapte. Şi acesta este singurul regret al celor peste 170 de mii de oameni care au trecut pragul domeniului Banffy, la Electric Castle. 5 zile şi 5 nopţi de distracţie au fost pentru unii prea mult.

Publicul a dansat frenetic aşa, ca pentru ultima noapte de festival, pe muzica celebrului DJ Deadmouse. Distracţia de la castel a durat 5 zile, mai mult chiar şi decât în basme. Iar atmosfera a fost uneori cu adevărat electrică. 

Articolul continua dupa recomandari

Însă tinerii care au venit la Electric Castle anul acesta ar mai fi vrut. Domeniul castelului Banffy de la Bonţida a fost ocupat de corturi, iar astăzi, coloniştii din weekendul abia încheiat şi-au strâns bagajele cu părere de rău.

Au venit 171.000 de spectatori în această ediţie a festivalului de la castel. Ieri a fost ziua cea mai plină. Şi într-un asemenea ritm, unii au cedat. Noroc că în zonă au patrulat echipe de salvatori formate din militari, personal medical şi voluntari. 

Maior Andrei Biris, purtator de cuvant ISU: "Chiar dacă au fost 557 de persoane care au solicitat ajutorul nostru, doar cinci au ajuns la spital." Au fost montate două spitale mobile, cu medici şi echipamente ale Unităţii de primiri urgenţe - SMURD Cluj, care s-au îngrijit de cei care au avut nevoie. 

Electric Castle 2017 s-a închis. Cu un bilanţ pe plus: record de asistenţă, o cerere în căsătorie şi cu o seară zero inedită. Cu doamnele muzicii uşoare româneşti, Corina Chiriac şi Mirabela Dauer.