Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a precizat că, până la momentul la care coaliţia PSD-ALDE îşi va încheia aplicarea programul, nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublată.

Potrivit lui Vâlcov, economia României a crescut cu 24% şi ţara noastră a depăşit Grecia, urmând să depăşească în acest an Cehia şi Portugalia.

Articolul continua dupa recomandari

”Acest program de guvernare nu este unul care trebuie îndeplinit 25-50%. Este doar minimul de la care plecăm. Am spus în program că pensia, de la 193 de euro cât era în decembrie 2016, cât era punctul de pensie, va urca la 386 de euro în 2020, aşa se va întâmpla, pentru că astăzi este 237 de euro. Cu alte cuvinte, în programul de guvernare spunem că din decembrie până în decembrie, în mandatul Guvernului PSD-ALDE nu va exista niciun pensionar care să nu aibă pensia dublă faţă de momentul de acum patru ani de zile sau acum doi ani de zile, pentru că au trecut doar doi ani”, a spus la Antena 3 Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă şi coordonator al programului de guvernare al PSD.