O femeie din Cluj, care şi-a dat în judecată fostul soţ ca să-i plătească pensia alimentară copilului pe care îl avea în grijă, a avut o surprinză uriaşă în instanţă, pentru că testul AND a demonstrat că bărbatul...nu era tatăl copilului.

Astfel, femeia a pierdut procesul, fiind obligată la cheltuieli de judecată de aproape 5.000 lei.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbat dat în judecată pentru pensie alimentară, testul ADN arată că nu e tatăl copilului

O femeie din Cluj l-a dat în judecată pe fostul său soţ, ca să obţină pensie alimentară de la acesta, pentru copilul ei, însă testul AND a arătat că nu fostul soţ este tatăl copilului, pierzând procesul. Acum, femeia trebuie să plătească 5.000 de lei pentru testul ADN.

”Din cuprinsul raportului de expertiza medico-legala de determinare a profilului ADN prin tipare HLA intocmit de catre I.M.L. Cluj-Napoca, rezulta fara dubiu ca paratul-reclamant reconvențional nu este tatal minorei…., deoarece minora prezinta in raport cu paratul-reclamant reconventional doua alele diferite si, deoarece copilul mosteneste jumatate din bagajul genetic al fiecarui genitor, rezulta ca paternitatea paratului-reclamant reconventional …raportat la minora … se infirma in baza analizei efectuate", se arată în raport, citat de clujust.ro.