Paznicul unei firme din Botoşani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a drogat din greşeală, fumând conţinutul unei pungi găsite pe jos, probabil crezând că este tutun.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a căzut din picioare după ce a tras de mai multe ori dintr-o ţigară pe care şi-a confecţionat-o din conţinutul vegetal al pungii găsite pe jos.

Articolul continua dupa recomandari

Paznic din Botoşani se droghează din greşeală

În vârstă de 65 de ani, bărbatul din Botoşani, paznic la o firmă a spus că a găsit un pliculeţ cu fragmente vegetale şi cum avea viciul fumatului, s-a gândit să pună tocătura cu pricina într-o ţigară.

La scurt timp după ce a tras câteva fumuri, a început să se simtă din ce în ce mai rău, după care şi-a pierdut cunoştinţa.

Preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

"Pacientul a fost adus în status confuzional în urma unui consum de alcool şi substanţă de ideologie necunoscută declarativ de la pacient, acesta fiind găsit la locul de muncă. Pacientul, consumator cronic etanolic, fumător, stabil din punct de vedere hemodinamic, a fost investigat şi evaluat în serviciul de urgenţă, ulterior dirijat către Spitalul de Psihiatrie pentru tratament şi consult adecvat”, a precizat Ramona Guraliuc, medic şef UPU, pentru monitorulbt.ro.