In viata fiecaruia dintre noi, vine un moment in care trebuie sa ne luam la revedere de la o persoana apropiata. Aceste clipe sunt cu adevarat incarcate de greutate, lasandu-ne ravasiti de durere si coplesiti de amintiri. In acest moment, tot ce putem face este sa apelam la o firma de servicii funerare cu experienta, care ne va ajuta sa trecem cu bine peste momentele funeste.

In primul rand, daca locuiti in Capitala, este recomandat sa apelati la o casa de pompe din sectorul in care locuiti. Astfel, daca locuiti, de exemplu, in zona Bucurestii Noi, va recomandam sa optati pentru o firma de servicii funerare din sectorul 1, care va duce la indeplinire tot ce tine de o inmormantare, cu empatie si profesionalism. Iata ce pasi puteti urma pentru a beneficia de servicii funerare de cea mai buna calitate:

Articolul continua dupa recomandari

Apelul

In cazul in care persoana se stinge din viata la domiciliu, va trebui sa apelam de urgenta fie la 112, fie la firma de servicii funerare sector 1, care va prelua aceasta responsabilitate. In plus, aceasta va va pune la dispozitie consultanta necesara, oferind transparenta totala in legatura cu costurile inmormantarii.

Stabilirea datei pentru inmormantare

Impreuna cu firma de servicii funerare din sectorul 1, va trebui sa stabilim detaliile legate de inmormantare, dar si de biserica in care va avea loc ceremonia, precum si de locul de veci. In cazul in care nu aveti un loc de veci, firma de servicii funerare il poate concesiona, contra cost, ce variaza in functie de cimitirul ales. In functie de toate aceste variabile, trupul decedatului va fi tinut fie acasa, pentru priveghi, fie va fi transportat la morga.

Ajutorul de deces

Conform legilor in curs, persoanele asigurate (salariate), alaturi de pensionari si membrii de familie ai acestora, beneficiaza de un ajutor de deces acordat de catre statul roman. Pentru a-l obtine insa, este nevoie de un certificat de deces, care va fi eliberat de catre personalul constatator de deces, pus la dispozitie de firma de servicii funerare din sectorul 1.

Imbracamintea si respectarea traditiilor

Aceste clipe sunt printre cele mai grele, de aceea este important sa ne pastram cumpatul si sa lasam grijile pe umerii firmei de servicii funerare din sectorul 1. In majoritatea cazurilor, familia va alege atat sicriul, cat si imbracamintea persoanei decedate. Alaturi de pachetele complete pentru inrmormantare, casa de pompe funebre va poate pune la dispozitie si accesoriile necesare, precum obiectele traditionale, specifice unei inmormantari crestin ortodoxe.

Transport

Pentru a transporta trupul persoanei decedate la capela sau la cimitir, firma de servicii funerare din sectorul 1 va asigura vehicule speciale, autorizate, in conformitate cu noile prevederi. De asemenea, se poate pune la dispozitie si transportul persoanelor.

Vezi 2 imagini în Galerie

Aranjamente florale

Unul din avantajele apelului la o firma de servicii funerare din acelasi sector cu al dumneavoastra este si comunicarea eficienta, sau schimbarea unor optiuni de ultim moment. Casa de pompe funebre va va asigura orice fel de aranjament floral, de la coroane cu mesaje personalizate, jerbe sau buchetele de flori.

Ziua inmormantarii

In data stabilita, se va tine slujba de inmormantare, intai la biserica, apoi la cimitir. Dupa conducerea pe ultimul drum, in mod traditional va avea loc un praznic pentru pomenirea persoanei defuncte. Firma de servicii funerare din sectorul 1 va pune la dispozitie pachete complete pentru pomenire, atat de dulce cat si de post, dar si obiectele de cult, precum lumanari, colaci si stergare.

Pentru a nu intampina neplaceri, va recomandam sa alegeti o firma de servicii funerare din sectorul 1, precum Casa Funerara Bucur, care va va oferi, cu experienta si profesionalism, un real sprijin in aceste clipe grele.