O familie din Botoşani duce o viaţă de coşmar, din cauza propriului fiu. Băiatul le face viaţa un calvar părinţilor săi. Le-a dat foc unor bunuri din curte, este foarte violent cu ei şi chiar îi ameninţă cu moartea.

Tânărul a fost deja trimis în judecată, sub acuzaţii de violenţă în familie, distrugere şi furt, după ce părinţii săi nu au mai putut suporta chinurile la care îi supune cel cărora i-au dat viaţă şi au depus plângere împotriva lui.

Articolul continua dupa recomandari

La momentul de faţă, băiatul se află în arest, în Penitenciarul din Botoşani.

Cu lacrimi în ochi, mama tânărului a povestit calvarul prin care au trecut din cauza fiului lor. Femeia a mărturisit că, într-o zi, băiatul a venit acasă împreună cu bărbatul care le păştea oile şi a început un scandal monstru, după ce a auzit că mama sa nu are bani să plătească muncitorul.

„Fiul meu s-a enervat că nu i-am dat bani lui M.P și a început să-mi adreseze injurii. Cred că fiul meu intenționa să meargă la băut împreună cu M.P. După ce m-a amenințat, băiatul meu a aprins bricheta pe care a introdus-o în stogurile cu fân depozitate în afara curții chiar lângă gard. După ce a provocat incendiul a plecat liniștit în sat", a povestit femeia.

Iar acestea nu sunt singurele acuzaţii pe care mama lui Ion le face.

„Fiul meu mă amenință mereu, îmi vinde bunurile și mă amenință că mă va ucide și mă va îngropa în grădină. În timpul cercetărilor mi-a spus că va arunca benzină peste casă și ne va da foc să ardem ca șobolanii”, a povestit femeia cu lacrimi în ochi.

Cei doi părinţi se tem acum că în momentul în care va fi eliberat din închisoare, fiul lor se va întoarce şi le va face rău.

Sursă: botosaneanul.ro