Panică într-un mall din Constanţa, unde a izbucnit un incendiu, în timp ce peste 1500 de oameni erau în clădire. Zona restaurantelor a fost învăluită de fum, iar angajaţii şi-au închis magazinele. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Nu vorbim despre un incident izolat. În acelaşi mall au mai izbucnit incendii. Mai mult s-au mai produs accidente şi din cauză că a căzut tavanul sau un geam de la balustradă.

Articolul continua dupa recomandari

Zona restaurantelor a fost învăluită de fum, iar angajaţii şi-au închis magazinele. Pe terasa mall-ului, pompierii stropeau hornurile supraîncălzite. Între timp, în parcarea subterană era haos pentru că oamenii se grăbeau să-şi scoată maşinile iar pe bulevardul din apropiere traficul se blocase.

Mallul situat în apropierea Delfinariului din Constanţa a fost deschis în 2008. De atunci au fost mai multe incidente grave care au făcut şi victime. Cel mai recent s-a petrecut în urmă cu o lună, când tavanul unui magazin s-a prăbuşit peste o clientă, iar femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În noiembrie anul trecut, o bucată de câţiva metri pătraţi din tavan s-a prăbuşit pe un hol, peste clienţi. Din fericire fără să facă victime.

În 2011, în acelaşi mall, un geam de la balustrada etajului unu s-a desprins şi a căzut peste o femeie şi bebeluşul acesteia de doar câteva luni. Femeia a fost rănită fiind transportată imediat la spital, bebeluşul a scăpat nevătămat.