Palatul Primăverii a devenit pentru o zi punctul zero al distracţiei. Locul, care în urmă cu 30 de ani, era păzit de ochii lumii, acolo unde nimeni nu avea acces, a fost astăzi scena distracţiei pentru tineri.

Iar dacă tema petrecerii a fost boho chic, n-au lipsit păturile pe iarbă şi leagănele. Mulţi, însă, s-au lăsat aşteptaţi. Au stat cu orele la coadă la vot.

Articolul continua dupa recomandari

Petrecere Boho-chic la palatul soţilor Ceauşescu

Mimi, circari şi dansatori au animat astăzi atmosfera la vila lui Nicolae Ceauşescu. O imagine de neconceput în urmă cu 30 de ani, când oamenii nu aveau voie nici măcar să circule pe strada unde locuia dictatorul.

Înainte să sărbătorească democraţia în palatul fostului dictator, petrecăreţii au celebrat-o acolo unde contează cu adevărat: la urne. 

La vot mergeau românii şi înainte de 1989, însă orice scrutin era o simplă formalitate, cu un rezultat.. previzibil. Tot duminica se organizau alegerile şi pe vremea lui Ceauşescu, iar prezenţa, cel puţin pe hârtie, depăşea 99%. Cozi la urne se formau uneori şi atunci, ca şi astăzi - când există totuşi o miză. 

La picnicul de la Palatul Primăverii, invitaţii s-au bucurat de temperaturi de vară, de peste 27 de grade. Mulţi şi-au scos deja ţinutele estivale afară. 

"Am ales o rochie simplă, care am crezut că se potriveşte tematicii, am ales aecste platforme cu arfie şi am ales această bentiţă şi am fost gata de party"

Petrecerea, închinată zilelor însorite de vară care abia încep, se află la a patra ediţie. 

"Evenimentul nostru e unul aşezat, oamenii se relaxează +3:00 noi am gândit acest eceviment de la 0, cred că e primul picnic pe care l-a făcut cineva în Bucureşti vreodată", a declarat Monica Munteanu, organizator.

Fiecare invitat a plătit 50 de lei pentru a lua parte la picnicul cu produse tradiţionale, din curtea fostei locuinţe a lui Ceauşescu.