Mii de români au luat cu asalt pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, după decizia acestuia de a semna decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA.

Revocarea lui Kovesi a stârnit un val de critici pe pagina oficială de Facebook a preşedintelui, mulți dintre cei care și-au exprimat nemulțumirea acuzând și faptul că şeful statului nu a făcut personal anunțul.

Articolul continua dupa recomandari

"Simt doar o mare greaţă pentru ce se întâmplă! Am iesit în stradă degeaba, doar s-au amânat lucrurile! Nişte tractorişti cu diplome "furate" hotărăsc soarta noastra! Suntem la fel de vinovati pentru nepasare! Domnule presedinte, am crezut intotdeauna ca aveti un as in maneca! Acum nu mai am nici o speranta! Pacat ca vom suferi noi, oamenii simpli! Rusine!"

”Pe bune?! Kovesi demisă în baza unei decizii ilegale?! Acum nu ați mai avut curajul să vorbiți direct?!!!! Greseală majoră! Lașitate. Greșiți repetat și vă joacă Dragnea & Co cum vor. Ce? V-a fost frică de suspendare?! Trebuia să vă fie frică de votul românilor de la anul”

Vezi 3 imagini în Galerie

”Trebuia cel puțin, să veniți dumneavoastră la conferința de presă! Acest anunț trebuia asumat de Președintele României”

”Domnul Președinte, la alegerile de anul viitor vă sugerez să candidați din partea PSD-ului, așa măcar aveți șansa să intrati în turul doi. Și să urmariti declinul de like-uri din următoarele ore de pe această pagină, ca să vedeți un preview al declinului dumneavoastră în sondajele de opinie Iar apoi gândiți-vă că dacă v-ați fi lăsat suspendat, era Tăriceanu în locul dumneavoastră. Acum el va pleca în cursa prezidențiala din prima poziția iar dumneavoastră, de pe ultima”

”V-ați bătut joc de toți fraierii care au stat la coadă să vă voteze în 2014. Sigur nu o să uite că azi le-ați trădat încrederea acordată. Cinic și fără curaj nu se poate face schimbare”

Vezi 3 imagini în Galerie

”Domnule președinte, luați-vă adio de la al doilea mandat. V-ați bătut joc. Strada nu uită. Acum că ați rezolvat-o și pe asta puteți pleca într-o binemeritată vacanță. Vacanță placută, poate ne trimiteți o vedere”

”Bine că până acum ai dormit somn lin șefule! Te-au dezarmat de toată puterea prezidențiala pentru simplul fapt că ai subestimat mârșavia psd-istă. V-au făcut k.o. Acum e tardiv să mai îndreptați ceva. La următoarele alegeri nu vă vom mai vota pentru că ați scăpat din mână frâiele acestei țări fiind mai preocupat mai mult de interesele personale decât de starea poporului”

”Din păcate ne-ai dovedit că în loc de întâiul bărbat al țării ai devenit întâiul laș al țării.. Păcat... Cel puțin votul meu l-ai pierdut... Devii un alt Emil Constatinescu, un om înfrânt de sistem sau, care poate merge mână în mână cu sistemul...RUȘINE!”

”Începând de azi, nu mai sunteți președintele meu, domnule președinte. Peste 6 milioane de români au avut încredere în dumneavoastră! Azi ați dovedit ca aveți mai puține ouă decât Năstase”.

Preşedintele României Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, anunţul fiind făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

La scurt timp, Laura Codruţa Kovesi a făcut primele declaraţii după revocare

Fosta şefă a DNA a precizat că decretul de revocare semnat luni de către preşedintele Klaus Iohannis privind revocarea sa din funcţie "lasă un mare semn de întrebare" dacă va exista o subordonare discreţionară a procurorul şef al DNA faţă de ministrul Justiţiei.