Situaţie incredibilă la Spitalul Judeţean Alba Iulia, acolo unde o pacientă a ajuns la spital într-o maşină fără dotări.

Femeia a fost transportată pe podeaua maşinii, pe o targă legată cu chingi de marfă.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Judeţean Alba Iulia.

Andrei Sasu, un tânăr din Alba Iulia, a povestit într-o postare pe Facebook cum a rămas uimit atunci când a văzut-o pe pacienta transportată precum un animal pe podeaua maşinii şi pusă pe o targă legată cu chingi de marfă.

UPDATE. Potrivit datelor puse la dispoziţie de reprezentanţii spitalului, pacienta a fost adusă la UPU de vecini cu o maşină particulară.

Mai mult, pacienta este supraponderală şi are o greutate de aproximativ 200 de kilograme.

"După ce ca azi dimineață am avut nevoie de ambulanță urgent pentru mama, și doamna care mi-a răspuns nervoasa probabil ca am sunat prea devreme pentru ea, sau am deranjat-o de la cafea, îmi zice ca în 6-7 minute (de parca am sunat la taxi, nu la ambulanță). Ajuns la urgențe, dau de altu mai sictirit și asta, ca îs prea mulți pacienți la urgențe și se văita ca are mult de lucru săracu.. Și colac peste pupăză ies afara la o țigară, apare o ambulanta cica(cea din poza) înăuntru în mașină din portbagaj sa zic o pacientă, pusă jos pe niște pături, și mutată din mașină pe targă cu CHINGI DE LEGAT MARFA.. Strigător la cer, ce sa mai zic?!", a scris Andrei.