Descoperire şocantă la Spitalul de Psihiatrie Obregia. O pacientă internată şi dată dispărută de către familie din 2 august a fost găsită moartă chiar în curtea unităţii medicale din Capitală.

În data de 2 august, familia pacientei Victoria Trandafirescu, în vârstă de 63 de ani, s-a adresat atât conducerii spitalului, cât şi Poliţiei, anunţând că femeia a dispărut. 

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, fără să găsească momentul în care Victoria Trandarfirescu a ieşit pe poartă sau a sărit gardul.

Conducerea Spitalului de Psihiatrie a transmis că în ziua în care a fost dată dispărută, pacienta a vorbit cu familia de pe telefonul unui medic, după care a anunţat asistenta că iese în curtea spitalului să fumeze.

Poliţiştii au căutat-o, miercuri, în curtea spitalului, cu un câine de urmă. Femeia a fost găsită moartă, într-o zonă cu vegetaţie înaltă, fiind sesizat Serviciul Omoruri. Cadavrul a fost ridicat pentru necropsie. Din primele verificări, nu au fost sesizate urme de violenţă.

A fost deschis un dosar de moarte suspectă, iar poliţiştii urmează să stabilească cum s-a produs decesul.

Sursa: News.ro