Maşina la volanul căreia se afla cetăţeanul olandez, considerat suspect principal în cazul crimei din Dâmboviţa, a fost înregistrată de camerele de supraveghere a traficului în momentul când ieşea din localitatea Produleşti, zonă în care se află şi câmpul unde a fost găsit corpul neînsufleţit al Adrianei Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii.

Imaginile arată cum suspectul iese din Produleşti şi se încadrează spre DN7. Produleşti şi Gura Şuţii sunt localităţi învecinate.

Articolul continua dupa recomandari

Suspectul olandez, înregistrat de camere când iese din Produleşti, zona în care a fost găsit corpul fetei

Olandezul suspect principal al crimei din Dâmboviţa a fost înregistrat de camere, în trafic în timp ce ieşea cu maşina din Produleşti, zona în care a fost găsit corpul fără viaţă al fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii, Adriana Mihaela Fieraru.

Suspectul a oprit la o intersecţie, în timp ce se încadra pentru DN7. El ar fi returnat maşina centrului de închirieri de unde o luase, apoi a luat primul avion spre Amsterdam, de la Aeroportul Otopeni.

Cine este suspectul principal în cazul de crimă

O fotografie a suspectului a fost publicată de surse din interiorul anchetei, care ar aparţine suspectului olandez.

Fetiţa a fost căutată de zeci de poliţişti imediat după dispariţie, autorităţile folosind toate mijloacele avute la dispoziţie, însă fără succes. Ulterior, ea a fost găsită fără viaţă. De asemenea, o înregistrare video  surprinde ultimele imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița în viață, chiar înainte de a fi răpită și ucisă.

O cameră de supraveghere a filmat-o pe copilă mergând singură spre casă, de la şcoală, pe un drum din Gura Şuţii. La un moment dat, copila a fost luată de pe stradă de un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Tiguan, identificat apoi ca un cetăţean străin.

Cercetările sunt în plină desfăşurare.