În luna iubirii, declaraţiile vin la pachet cu buchete uriaşe de flori, cine romantice sau vacanţe pe malul mării. Se apropie Valentine's Day, ziua în care dragostea poate să coste câteva mii de lei. Restaurantele şi-au adaptat meniurile, hotelierii au pregătit pachete cu masaje în doi, iar florăriile primesc comenzi pentru cereri în căsătorie.

Buchetele uriaşe în nuanţe calde de roz şi lila, cu accente argintii, sau trandafirii roşii ori chiar negri, ornaţi cu cristale, vor topi inimi de Sfântul Valentin. dar şi portofelele celor care le cumpără.

Articolul continua dupa recomandari

Tot din trandafiri se fac şi ursuleţii care înlocuiesc anul acesta clasicele jucării de pluş. Şi pentru că realizarea unui astfel de buchet durează, comenzile sunt făcute, din timp, la florării. Mai ales în cazul celor care le ataşează şi un mesaj special.

MARIA ȘURUBARIU, manager florărie: În această perioadă cele mai căutate mesaje sunt cele cu ”vrei să fii soţia mea?”.

Într-un restaurant din Capitală, îndrăgostiţii pot avea un bucătar doar pentru ei, care să le gătească pe placul inimii, chiar la masă.

Clienţii îşi fac rezervări cu două săptămâni înainte. Chefii pregătesc meniuri extravagante, iar preţurile unei cine romantice pornesc de la 50 de lei de persoană şi ajung la 300 de lei.

Ziua Îndrăgostiţilor va găsi multe cupluri ciocnind şampania în sunetul valurilor, în camerele cu vedere spre mare. Hotelierii au pregătit pachete romantice, care includ şi masaj.

RALUCA BUICĂ, maseur: Pentru răsfăţul doamnelor, avem împachetări cu ciocolată, cu aur, cu alge marine, iar pentru domni avem împachetările cu struguri.

În Eforie Nord, două nopţi, în doi, cu mic dejun inclus costă 600 de lei.

ALEXANDRA BEDREGEANU, reprezentant hotel: Bineînţeles, acces nelimitat în zona de bazin şi un pachet de relaxare ce constă în două masaje de 50 de minute în cuplu, urmat de o baie de plante şi o sticlă de proseco pe care o pot savura după momentele de relaxare.

La acelaşi preţ, aproape de Mamaia, cuplurile au parte şi de cine speciale. Chefii au pregătit deserturi cu ciocolată pentru domni şi cu inimioare pentru jumătatea lor.

Iar la final, o plimbare în doi pe malul mării va încheia perfect cea mai romantică zi din an.