Distracţie ca-n Las Vegas, Revelion ca-n anii `90 sau o petrecere cu tradiţii populare româneşti. Sunt doar câteva dintre variantele pe care le-au pregătit patronii restauratelor din Capitală pentru trecerea în noul an. Doritorii s-au trecut pe listele de aşteptare încă din vară, ca să fie siguri că prind un loc la distracţie. Iar zilele acestea, se fac ultimele rezervări.

Cine vrea ca, în noaptea dintre ani, să petreacă la înălţime şi la propriu, dar şi la figurat, a ales restaurantul aflat la cel mai înalt nivel din România. Tematica serii va fi "Las Vegas", aşa că oaspeţii vor purta ţinute urbane, strălucitoare. La înălţime va fi şi meniul, care include somon, creveţi şi confit de raţă.

Articolul continua dupa recomandari

Magică va fi şi panorama de care vor avea parte invitaţii. De la etajul 36 vor putea admira focurile de artificii din oraş în toată splendoarea lor. Cu un cost însă.

Cu un buget mai mic, de 500 de lei de persoană, unii români au ales o petrecere ca pe vremuri.

Meniul va avea, însă, şi preparate orientale. Pe lângă salata românească de vinete cu pâine prăjită şi ardei copt, petrecăreţii vor putea gusta din kebabul oriental, creveţi sau falafel. Un preţ similar vor plăti şi cei care aleg pentru petrecerea de Anul Nou cel mai popular restaurant de pe Instagram.

La mare căutare sunt şi petrecerile 100% româneşti. Distracţia porneşte de la 495 de lei de persoană.

Iar cei care vor să rămână până a doua zi în hotel pot cere în ofertă şi o noapte de cazare. Pentru două persoane, costul ajunge la aproape 1.600 de lei.