O tânără gravidă din Olt a murit cu o lună înainte să aducă pe lume viaţa pe care o purta în pântec. S-a stins împreună cu pruncul ei nenăscut într-un accident înfiorător. Pe un drum plin de curbe, tânăra a scăpat maşina de sub control în timp ce din faţă venea un tir. 

Georgiana n-a avut nicio şansă să scape cu viaţă din accident. A murit pe loc în momentul în care partea din faţă a maşinii a intrat sub remorca TIR-ului. 

Articolul continua dupa recomandari

Măsurătorile, dar şi declaraţiile martorilor, arată că tânăra de 27 de ani ar fi pierdut controlul din cauza vitezei, pe drumul plin de curbe. O veste pe care părinţii ei au acceptat-o cu greu. "Conducea frumos, dar eu ştiu acum ce s-a întâmplat.", plânge mama tinerei.

Georgiana se întorsese de curând acasă, din Spania, unde muncea alături de soţul ei. Peste o lună urma să nască. Avea acasă doi băieţi, iar acum urma să aibă, în sfârşit, şi o fetiţă. "Ea era speranţa mea. Acum ce să mă mai fac, încotro s-o mai iau?", o jeleşte bunica. 

Până la naştere fiicei sale, Georgiana spera să-şi termine casa. Înainte de accidentul în care şi-a pierdut viaţa, fusese plecată la Craiova să comande o poartă nouă pentru grajd. Soţul şi fraţii ei sunt aşteptaţi să vină şi în ţară, pentru înmormântare.