O tânără a sunat la 112 şi a anunţat că va naşte în pădurea Băneasa, unde se rătăcise. Telefonul i s-a oprit înainte să spună exact unde se află, astfel că poliţiştii au început o cursă contra-cronometru pentru găsirea femeii.

În vârstă de 36 de ani, femeia a sunat luni, în jurul orei 16:30, la numărul de urgenţă 112, anunţând că s-a rătăcit în zona pădurii Băneasa şi că urmează să nască, fiind însărcinată în 9 luni. Nu a putut da detalii exacte legate de locaţie, astfel încât să fie reperată uşor.

Articolul continua dupa recomandari

Mai mult, bateria telefonului s-a descărcat şi practic a rămas fără vreo legătură cu cei pe care îi chemase în ajutor.

Întreg dispozitivul de siguranţă publică al Secţiei 2 Poliţie, împreună cu două echipaje din cadrul Secţiei 5 Poliţie, dar şi cu echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, s-au deplasat în zona indicată în vederea depistării femeii în cauză.

În urma activităţilor de căutare desfăşurate în perimetrul indicat de tânără, poliţiştii au descoperit locul în care se afla aceasta la aproximativ jumătate de oră după apel. I-au fost acordate primele îngrijiri medicale de către unul dintre echipajele ambulanţei, ulterior fiind transportată la spital, unde la scurt timp a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase.