Tanara a ajuns la spital in stare foarte grava, cu dureri puternice si sangerari si spera ca medicii sa o salveze. Insa acestia nu au putut. Fratele femeii a sesizat politia in acest caz.

Articolul continua dupa recomandari

Tanara a murit in noaptea de joi spre vineri la maternitatea din Buzau. Medicii spun ca femeia ar fi avut probleme de sanatate inca din decembrie, dar pana acum n-a mers la niciun control medical. Personalul din spital, insa, nu le-a permis reporterilor intrarea.

La maternitate, femeia ar fi ajuns cu simptomele unui avort in curs. Cu sangerari masive si dureri abdominale. Tanara era gravida in luna a patra. Ceilalti pacienti ai spitalului nu auzisera nimic de cazul tinerei decedate.

Din 12 martie, n-a mai putut suporta durerile, asa ca tanara a fost luata cu o ambulanta de acasa si dusa la Spitalul Orasenesc din Nehoiu.

Starea ei era grava, iar medicii au decis sa fie transferata la Maternitatea din Buzau, acolo unde si-a si petrecut ultimele clipe din viata.

Medicii spun ca, daca femeia ar fi venit la spital mai devreme, avea sanse sa suptravietuiasca. Politia asteapta acum rezultatul neucropsia care va stabili cauzele exacte ale mortii.