Fusese înjunghiată de mai multe ori. Femeia era în proces de divorţ cu soţul ei, considerat acum suspect de către poliţişti. În urmă cu puţin timp, el a fost reţinut. Oamenii legii mai au însă de cercetat şi alte piste. Mama tinerei spune că, în urmă cu două luni, aceasta a alertat Poliția, după ce ar fi fost ameninţată cu moartea de un bărbat, pe facebook.

Bărbatul, cu care tânăra era în divorţ, se numără printre suspecţii polițiștilor. L-au dus la audieri după ce au observat că este plin de zgârieturi pe față și pe brațe. Pare să fi fost implicat într-o luptă, dar le-a spus anchetatorilor că s-a rănit la serviciu. 

Articolul continua dupa recomandari

În weekend, cei doi copii, o fată de 4 ani și un băiat de 9, au fost la tatăl lor. Ieri, femeia ar fi trebuit să treacă să-i ia, dar nu a mai ajuns. Părinţii tinerei au fost cei care au găsit-o fără suflare, în bucătărie.

Mama tinerei le-a dat oamenilor legii o informaţie importantă. Fata ei ar fi primit ameninţări pe Facebook, de la un individ care ar fi făcut o pasiune pentru ea. 

Tânăra a chemat şi poliţia acum vreo două luni, spun rudele ei. A făcut chiar plângere penală, dar nu a primit niciun răspuns la sesizare. 

A sunat într-o noapte, că tot aşa, a stat cu mine în telefon că ar fi primit un mesaj că îţi omor căţeii. Ai unul alb şi unul negru, şi aşa e, unul alb şi unul negru erau în curte în spate. Şi a zis: uite, sunt la tine în curte, îţi omor căţeaua aia albă şi după aia te omor şi pe tine şi copii, şi pe mă-ta şi toată familia, a spus mama tinerei. 

Familia şi cunoscuţii exclud varianta ca femeia să fi vrut să-şi pună capăt vieţii.